Flyttstädning Sundsvall

Flyttstäd Sundsvall

Flyttstäd Sundsvall med omnejd!

Även om flyttstädning Sundsvall idag erbjuder fullservice inom städning, startade vi som experter inom Flyttstäd. Detta har gjort oss till en väldigt effektiv städfirma som inte behöver tumma på kvalitén för att kunna ge ett bra pris på våra flyttstädningar.

De flesta vet hur utmanande en flytt kan vara, både fysiskt och psykiskt. Oavsett om man flyttar långt eller nära, stort eller litet, upplever de flesta en flytt väldigt krävande både fysiskt och psykiskt. Packa, sälja, återvinna, magasinera, nya inköp hyra släp eller flyttbil – listan är lång, och precis när man klarat av det tyngsta är det dags att ta itu med flyttstädningen. Det kanske inte alla är medvetna om, men flyttstädning skiljer sig avsevärt från den veckovisa städningen man utför hemma. En del skulle nog hålla med om att det är det mest krävande steget i en flytt.

Att stressa igenom en flyttstädning rekommenderas inte. Det kan bli mycket kostsamt för alla inblandade, och det är därför inte konstigt att allt fler väljer att anlita ett professionellt städföretag.

Vi vill självklart att du ska slippa oroa dig för allt detta. Vi har erfaren personal med bevisad kompetens och högkvalitativa resultat. Självklart erbjuder vi även en garanti för alla våra kunder som bokar en flyttstädning hos Flyttstäd Sundsvall.

Begär offert
Contact Form

Flyttstäd Sundsvall Pris

Vrissättningen för flyttstäd Sundsvall kan variera mellan olika företag. Vissa använder fasta priser, medan andra tar betalt per timme. Det bästa alternativet för dig som kund beror på dina personliga preferenser, eftersom båda metoderna har sina fördelar och nackdelar. Hos oss på Flyttstädning Sundsvall brukar vi oftast erbjuda ett fast pris baserat på kvadratmeter när vi ger dig en offert för flyttstäd – vi anser att detta är ett säkert och tryggt alternativ för alla inblandade. Du som kund betalar inte för mer än du behöver, och tar en mindre risk om det är så att arbetet inte utförs effektivt.

När vi prissätter en flyttstäd Sundsvall börjar vi med att uppskatta ett ungefärligt pris per kvadratmeter för flyttstädningen av ditt hem. Detta kan variera beroende på storleken och typen av bostad och kan ligga någonstans mellan 20-45 kr per kvm, inklusive RUT-avdraget. Sedan gör vi eventuella justeringar, som tillägg och avdrag, som kan påverka priset uppåt eller nedåt. Sådana justeringar kan exempelvis vara om ett rum ska renoveras och inte behöver städas, eller om fönsterputsningen redan är utförd.

Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar bostadens skick, hur smutsig den är (om den är mycket smutsig, normalt smutsig eller lättstädad) eller om det finns andra saneringsbehov. Givetvis beaktar vi även antalet fönster, inglasade balkonger och altaner när vi beräknar priset.

För att ge dig en mer exakt prisuppskattning kan vi erbjuda kostnadsfri rådgivning via telefon eller genom att besöka din bostad för att bedöma den specifika arbetsbelastningen och anpassa priset efter dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet på våra städtjänster, så att du som kund kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Tveka inte att kontakta oss idag för ett prisförslag på flyttstädning.

Flyttstäd Sundsvall RUT

Vad gäller för regler kringom RUT när du bokar en Flyttstäd Sundsvall? Som många vet så är flytttjänster så som flyttstäd och flytthjälp RUT-berättigade för alla personer som lever och arbetar inom Sverige (med svensk inkomst). RUT-avdrag ligger på 50% av själva arbetskostnaden på utfört arbete, och för att slippa uppdatera våran webbsida varje gång beloppet ändras så länkar vi istället till Skatteverket där du kan läsa mer om vilka belopp och avdrag som gäller.

När du får en offert på Flyttstäd Sundsvall så kommer oftast priset inkludera ett RUT-avdrag och hanteringskostnader för att ansöka om RUT, om du är en privatperson. Du behöver alltså inte göra något själv eller trockla med deklarationer i slutet av året, vi fixar allt åt dig och tar hand om RUTansökan.

Men det finns vissa delar som inte ger dig rätten att nyttja RUTavdraget men som ändå klassas som flyttstäd.

Bland annat får du inte RUT avdrag på t.ex. Dödsbostädning. Annat som tål att tänkas på är också transporter till och från återvinningscentral. Detta är heller inte berättigat för RUT, även om det är i samband med en Flyttstädning.

Om du vill veta mer om RUT så rekommenderar vi dig att kontakta skatteverket eller slå en signal till oss så berättar vi mer och informerar dig så gott vi kan om vilka regler som gäller.Välkommen!

Vad ingår i en flyttstäd Sundsvall ?

Vi får ofta frågor om vad som inkluderas och inte inkluderas i en flyttstädning. Därför har vi satt ihop en lista över de vanligaste kraven som ställs av hyresvärdar, fastighetsägare, kommuner och mäklare. När du bokar en flyttstäd hos oss i Sundsvall, kan du vara säker på att få en heltäckande städning, så att du inte behöver oroa dig för att något saknas eller inte ingår. Om din situation är speciell, eller om du har unika önskemål, tveka inte att meddela oss så att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för dig. Kontakta oss via kontaktformuläret och beskriv dina behov, så återkommer vi så snart som möjligt med råd och offert.

En fullständig flyttstädning brukar normalt omfatta rengöring av alla ytor, skåp och lådor, golv, lister, fönster, fönsterkarmar, dörrar, dörrkarmar, element, badrum och kök, samt ugn och kylskåp. Vi ser till att allt städas noggrant och professionellt, och att ingenting lämnas åt slumpen.

Det är viktigt att komma ihåg att vissa saker inte ingår i en standardflyttstädning. Exempelvis ingår inte städning av förråd, källare, garage, uteplatser eller andra utrymmen utanför själva bostaden. Om du behöver sådana utrymmen städade, meddela oss så kan vi inkludera det i offerten och anpassa städningen efter dina behov.

Ibland kan det finnas särskilda krav från hyresvärdar eller mäklare som inte ingår i en vanlig flyttstädning, så det är alltid klokt att kontrollera vilka krav som gäller för din specifika bostad och anpassa städningen efter det. Vi är alltid redo att anpassa våra tjänster för att uppfylla dina förväntningar och behov.

Flyttstäd Skellefteå

Kontakta oss idag för en offert!

Flyttstäd Sundsvall Garanti

Flyttstädning Sundsvall är så övertygade om vår kvalitet att vi erbjuder det vi anser vara branschens bästa garanti för flyttstädning! Vår erfarenhet gör att vi kan arbeta både noggrant och systematiskt, men samtidigt effektivt och snabbt. Denna kombination innebär att vi kan erbjuda den högsta kvalitativa flyttstäd Sundsvall, samtidigt som vi kan hålla priserna konkurrenskraftiga eftersom vi inte behöver mer tid än nödvändigt.

Ibland händer det ju dock att vissa rutiner inte följs eller att mänskliga faktorer påverkar, vilket kan leda till att vissa delar behöver göras om eller justeras. Då är det extra viktigt att ha en solid flyttstädgaranti på plats.

Naturligtvis åtgärdar vi alla typer av fel eller brister utan extra kostnad, om inget annat har sagts eller avtalats under uppdragets gång.

När det gäller försäljning fungerar vår garanti för både köpare och säljare. Den gäller alltså både för dig som beställt flyttstäd från oss, men också för köparen av bostaden. Detta ger dig alltså dubbel trygghet under hela processen!

Flyttstäd Skellefteå Garanti

Artiklar